GÜMÜŞHANE / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

04562132033
Adres
KARAER MAH. ZİYA GÖKALP CAD. 15 TEMMUZ ŞEHITLER IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 5 MERKEZ / GÜMÜŞHANE
Vizyon
1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, mevzuatımızdaki diğer yasa ve yönetmelikler ile İmam Hatip Okullarının açılışını öngören Özel Amaçlar çerçevesinde, ilinde ve bölgesindeki eğitim kurumları içerisinde iyi örnekleri sergileyerek en iyi nasıl olunurun, 5 N 1 K (Niçin, nerede,nasıl,ne zaman, ne kadar) mantalitesi ile 5 T (Tespit, teşhis, tedavi, takip=Tekmil) formülü dairesinde, milletimizin çocuklarına hizmet etmek;başarılarını hayat için lazım olan her sahada arttırmak. Tercih edilen iyi ve örnek okul olmaktır.
Misyon
İyi insan; kendisiyle, ailesi ve çevresiyle uyumlu, hayatının merkezine kardeşane sevgiyi ve birlikte yaşamayı esas alıp, bir üst öğrenim kurumlarına devam etmeyi hedeflemiş, ülkesi ve milletinin yücelmesine sevdalı, dünyada söz-etki ve yetki sahibi olmaya kararlı, faydalı ve ahlaklı insan yetiştirmektir.
08.30-15.40
İNGİLİZCE-ARAPÇA