GÜMÜŞHANE / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS

OKULUMUZDA HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA  KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Nis

SINAV KAYGISI VE BAŞ ETME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ OKUL REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN VELİ BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi kapsamında okul rehber öğretmeni Neşe DEMİRCİ tarafından dikkat ve odaklanma semineri verilmiştir.

Şbt

HEDEF LGS 2024 HAZIRLIK LİSELERE HAZIRLIK PROGRAMIYLA İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLDİ

Şbt

Sınıf Rehber Öğretmeni ile Okul Rehberlik servisince yapılan sınavların analizi gerçekleştirilmiş ve veli bilgilendirmesi yapılmıştır.

Şbt

Hedef LGS kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili  velilerimize kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Bu kapsamda yapılan faaliyetlerin okul web sitemizin “Hedef LGS” başlığı altında oluşturulan bölümde haberlerinin  takip edilebileceği aktarıldı.

Şbt

Hedef LGS kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili Hedef LGS Koordinatörlüğünce okul öğretmenlerimize kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

HEDEF LGS 2024 LİSELERE HAZIRLIK PROGRAMI (DYK'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK DERS BAZLI PAKET PROGRAM) NIN TANITIM AFİŞİ

Ara

OKULUMUZ 2023 MEZUNU GÜMÜŞHANE TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TECRÜBELERİNİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE PAYLAŞTI.

Ara

İlimizde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tanıtımı yapıldı