GÜMÜŞHANE / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Erdal YILMAZ - Okul Müdürü

1984 yılında Gümüşhane ilinin Torul ilçesinde doğdu.İlkokulu Altınpınar İlkokulunda tamamladı.2000 yıllında Gümüşhane Lisesinden mezun oldu.2004 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği bölümünü bitirdi.2006 yılında Bayburt ili Aydıntepe ilçesinde bulunan Şehit Oktay Altıntaş İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. Şehit Oktay Altıntaş İlköğretim Okulunda 3 yıl görev yaptıktan sonra 2009 yılında il dışı tayinle Gümüşhane ili Kürtün ilçesi Uluköy Yatılı Bölge Ortaokuluna atandı.Bu okulda 2 yıl çalıştıktan sonra 2011 yılında il içi atamayla Gümüşhane merkezde bulunan Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okuluna atandı.2014 yılında eğitim kurumunun dönüştürülmesi sebebiyle Gümüşhane merkezde bulunan Gazipaşa Ortaokulunda  Türkçe  öğretmeni  olarak görev yapmaya başladı. Gazipaşa Ortaokulunda 1 yıl görev yaptıktan sonra yöneticiliğe ilk defa görevlendirmeyle Gümüşhane ili Torul ilçesi Altınpınar Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Altınpınar Ortaokulunda 1 yıl okul müdürlüğü yaptıktan sonra aile birliği mazeretiyle tekrar Gazipaşa Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. Gazipaşa Ortaokulunda 3 yıl Türkçe öğretmeni olarak görev yaptı.2019 yılı nisan ayında yapılan yöneticilik sınavını kazanarak 2019 yılı ekim ayında Gümüşhane merkezde bulunan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.